#1 kundens pallplats

Off the record… en del gör vad som helst för makt, pengar och berömmelse. Se därför till att ha rätt information innan du tar beslut som i slutändan kommer kosta dig mer än det hade behövt. Våga välja dem som är ärliga mot dig och säger sanningen, men blir du lurad eller att sanningen inte sägs stå på dig när sanningen väl kommer fram. 

Vi ser allt fler och fler som råkar ut för människor i branschen som åker ut och lurar människor att tro att deras kassa inte är bra nog, inte är rätt. Människor som lurar och drar nytta av andras ovisshet och rädsla. 

Att sälja handlar om att trycka på rätt knappar, att få en reaktion. En reaktion leder till beslut, en känsla av att “detta måste jag ha” eller “varför har ingen sagt detta tidigare”. Ovisshet och rädsla är två knappar man kan välja att trycka på, att använda en annans ovisshet genom att skapa en känsla av rädsla.

Det gäller att vara en motpol att visa att det viktigaste faktiskt är att vara en “stand up guy” och kunna leverera det man lovar och inte dra till Medelhavet när saker inte går som det ska eller att du som kund börjar ställa frågor.

Men vi vill ge dig en känsla av trygghet som går att lita på, utan att känna dig osäker om vi kommer ställa upp, hålla vad vi lovar och inte lämna dig i sticket. Därför ger vi dig mer än bara ett stabilt system och stabil support som finns nära till hands när du behöver det. Vi skriver texter i ett bloggformat och hoppas att detta är något du kommer kunna använda dig av. Där du kan få lite tips och utmaningar men också där du kan lära känna oss som företag lite mer, lite närmare kärnan. Varför vi gör det vi gör. Är det verkligen viktigare att vara en “stand up guy” istället för att håva in stålar och leva livet vid Medelhavet och lämna dig i sticket? Vi tror på ett långsiktigt perspektiv och att jobba hållbart, både för relationer, miljö och utveckling. 

Genom att böja oss ner och komma underifrån, se till dina behov och vara en del av lösningen. Vi sitter inte på en hög häst och berättar om alla vinster och ställer oss själva på #1 pallplats. För oss är du som kund på pallplats #1 och dina vinster är våra vinster. All din succes är vår succes.

Hos oss får du mer än bara ett kassasystem.

 

Mvh 

Fackhandelsdata