Gör något vettigt

Hej!

Drömmer du att göra något vettigt? Något mer än det du gör nu? Kunna ta betalt för mer än bara dina produkter? Vi vet att det är viktigt att visa mer än sina produkter – leverera och hålla löften. Därför är det dags att öppna upp portalen för nya tankar och idéer, en plattform där tankar får flöda fritt och där du kan få ny inspiration, känna glöden i baken och vilja springa framåt. Göra något nytt, inte vara som alla andra och ställa sig snällt på ett led och vänta på att bli valda. Vi vill ge dig något handfast, men ibland löst och eggande. Vara en röst som säger “Våga testa nya saker!” du är värd något mer. 

“off-the-record” 

Precis det vi vill att det ska vara – saker man inte vågar sätta på print. Det som gömmer sig i skymundan. Det där som ingen vågar prata om – det du förtjänar att veta, tycka/känna, göra. Vi står upp, raka i ryggen och säger att det finns mer än det vi får se. Det är inte alltid det finns ett rätt eller fel men oftast finns det någon form av moralisk kompass att utgå ifrån som kan hjälpa oss navigera i vad som är moraliskt rätt eller fel. Hur du vill bli behandlad är ju så du bör behandla andra också. 

Det var en kort introduktion och vill du veta mer om vad “off-the-record” har att komma med så uppdaterar vi i våra kanaler när det finns nya saker att läsa. Så följ oss på Instagram/Facebook och slå på notiser från oss – du vill inte missa fortsättningen.

Mvh 

Fackhandelsdata