Bli kund

Välkommen till en enklare och effektivare kassalösning som ökar er lönsamhet. 

Vi vill att du som vår kund ska kunna känna dig trygg och att du kan lita på oss när det gäller det som har med ditt butikssystem att göra. Vi har funnits i branschen sedan 1985 – det finns en anledning till det. 

Vi har under alla år lyssnat till våra kunder och tillgodosett behov och jobbar hela tiden för att göra våra kunder nöjda. De senaste året har vi fått fram ett webbgränssnitt som heter web900. Där man får en översiktlig bild på kunder, fakturor och statistik.

Vi vet att det är viktigt för våra kunder att snabbt kunna komma igång med ett nytt system och få in all information i det nya systemet. Tack vare vår egen produktdatabas får du en omedelbar integration mellan olika leverantörer och produkter med priser – du kan börja sälja direkt.

Men vi börjar från början – hur går allt till egentligen?

Vi presenterar vår produkt och ge dig all information du behöver så att du känner att du gör ett välgrundat val. Vi utlovar inga lösningar vi inte kan leverera och vi kör med sjyst spel. 

Du tar beslutet att köpa ditt kassasystem av oss och därifrån börjar processen av installationer, artikel- och prisregister, utbildning i systemet där vi visar våra funktioner och hur man smidigt tar betalt med såväl kort och kontant som presentkort. 

Du kan du börja sälja dina varor i ditt nya system. 

Vi har system som passar den lilla butiken såväl som den större kedjan, som dessutom är utbyggbart så du behöver inte byta system om du behöver expandera din kassalösning.

Vi har en lång relation med våra kunder och en av våra långsida kunder säger såhär om vårt system:

Systemet är “generationsfritt”, det är enkelt att lära ut och att  lära sig oavsett om man har jobbat i ett annat system tidigare eller kommer dit som sommarvikarie. Det är väldigt bra på att effektivisera personalen i butiken, en hel sommar går inte åt till att lära sig kassan.

När det kommer till säkerhet vet vi att det är A&O för dig som butiksägare, därför sparar vi en säkerhetskopia på din kassa varje natt i en server som är i tryggt förvar för brand och tjuvar. Är du ägare för en större kedja finns också möjligheten att placera din serverpark där och få ett ännu säkrare system

Vi vill att du ska känna dig trygg att lita på oss – vi vill att du ska ha all fakta när du väljer rätt system för dig. Kontakta oss idag för att få veta ännu mer om vilket system som passar just dig!

Våra system

Vi har en rad olika system och kassor för att kunna erbjuda något som passar alla. 

Kontakta oss

Vill du veta ännu mer om vilka vi är och vad vi har att erbjuda dig. Tveka inte att kontakta oss – vi förvandla dina frågetecken till utropstecken.