Bli kund

Vi vill att du som vår kund ska kunna känna dig trygg och att du kan lita på oss när det gäller det som har med ditt butikssystem att göra. Därför har vi byggt upp ett antal tjänster som du kan använda dig av.
 

Vi vet att det är viktigt för våra kunder att snabbt kunna komma igång med ett nytt system och få in all information i det nya systemet. Vi har därför en egen produktdatabas där många olika leverantörers priser och artiklar kan kopieras in i systemet, och du kan använda systemet för försäljning direkt. Du och dina huvudleverantörer kan komplettera våra register med fler produkter, genom att skriva produkterna i ett excelformat som vi sedan hjälper till med att läsa in i systemet.

Dessutom kan ditt gamla system innehålla adressregister till kunder och leverantörer som våra konsulter oftast kan hjälpa dig med att importera till ditt nya system. Ditt gamla system kanske också innehåller ett pris- och rabattsystem som du gärna vill använda även i det nya systemet, vi hjälper dig att översätta denna prisstruktur till ditt nya system så att ditt nya system fungerar ännu bättre. 

Vi vill ge dig den bästa servicen och hjälpa dig att komma igång så fort som möjligt. 

Våra system innehåller en statistikfunktion som kan komma väl till användning när du haft igång systemet ett tag, för att göra din butik ännu lönsammare. Tillexempel kan funktionen komma till väl användning i personalplanering, där statistiken kan visa hur det såg ut vid samma tid förra året. För att kunna använda statistikfunktionen på bästa sätt – kontakta oss så har vi utbildning för dig och din personal. 

Inventering ingår i våra olika butiksdatasystem, med eller utan handdatorer. Men för att inventeringen skall göra alla nöjda (även revisorn) så måste inköpspriserna vara korrekta. Detta hjälper vi dig med genom att vår prisdatabas har funktioner för att lägga in olika rabattmodeller / kundkort som dina leverantörer har. Genom denna funktion så får du ett mer korrekt inköpspris när du hämtar hem uppdaterade pris- och artikelregister.

För den så viktiga och nödvändiga säkerhetskopieringen så använder vi en tjänst som gör att systemet automatiskt varje natt skickar iväg en kopia som sparas i ett bergrum säkert från brand och tjuvar. Större företag och organisationer kan också placera sin serverpark där och få ett ännu säkrare system. När det gäller säkerhet så är det ofta en kostnadsfråga för hur säkert man ska bygga sitt system. Vår ambition är att ge mesta möjliga driftsäkerhet per nedlagd krona.