Om oss

Alla våra programvaror är utvecklade av oss – vi kan våra produkter till 100%.

Delägarna

Jörgen Folkesson, VD

Birger Olofsson, ekonomichef

Ulf Catoni, systemchef

Vi är ett svenskt dataföretag med egenutvecklade programvaror, en av få som har över 35 år i branschen för affärslösningar och skräddarsydda funktioner. Vi har stor kompetens och många års erfarenhet av att ta fram och installera moderna men ack så viktigt – tillförlitliga butiksdatasystem.

Vi jobbar långsiktigt – ett kassasystem behöver tid och är inget man väljer i en handvändning.

Vi jobbar med kedjor, franchise och fristående butiker och har lösningar för alla, både den nystartade till de större kedjorna.

Vi har skapat ett system för detalj- och dagligvaruhandeln där vi erbjuder kompletta kassalösningar All-in-one.

– Maskinvara

– Programvara

– Installation

– Support

Vi är inte bara utvecklare och installatörer – vi är egenföretagare precis som du därför vet vi hur viktigt det är att det funkar och att supporten är lättillgänglig. 

Till en början var vi en faktureringstjänst som skulle hjälpa butiker med en stor andel kreditförsäljning. En tjänst som förbättrade, förenklade och snabbade upp debiteringen av kunderna. Men detta ville vi solklart utveckla och utvidga.

Vår affärsidé är att förse kassabranschen med välanpassade och tillförlitliga kassasystem för alla typer av butiker. Det ska inte vara mer komplicerat än – Rätt vara, till rätt kund, till rätt pris. 

Har du en komplicerad fråga eller behov – hit us up – vi vet vad vi gör!

Vi förstår och vet mycket väl att det viktigaste är att kunden är i centrum, det är det ni ser hos oss som våra kunder och det vill vi hjälpa er visa era kunder. 

Under många år har vi varit Casios svenska distributör och ger idag fortsatt support på Casios kassor genom vårt kassateam. Vi ersätter idag Casios driftsäkra kassor med kassor av modellen CHD.