”Vill ge dig det bästa – både när det gäller produkter, leveranser och inte minst en personlig service!”

Calles färghall ligger i centrala Gislaved och har som mål att jobba för den lokala marknaden, de som bor i Gislaveds kommun med omnejd. Kompetens och kunskap skapar trygghet för kunden. Calles färghall är ett gott exempel på att sätta kunden först och att det är viktigare att man säljer kvalitésvaror och kompetens snarare än att sälja kvantité, de känner att de har den styrkan, det är en viktig del i deras bransch. 

Butiksägaren berättar att de är mycket nöjda och tacksamma för supporten – värderar högt i att få hjälp när man behöver det. 

Butiken har använt systemet, System Fackhandel, sedan slutet på 1980-talet och känner att det är ett stabilt system och att det utvecklas sakta men successivt. De har använt sig av systemet så länge, de känner verkligen att det är ett tryggt system som funkar och ser till de behov som uppkommer längs vägen. 

För ett tag sedan bestämde kommunen att de endast skulle ha digitala fakturor och det kunde Fackhandelsdatas system klara. Detta gör att de kan fortsätta sälja till kommunen, vilket är väldigt bra tycker de. Butiksägaren känner att det är ett bra system från de som jobbar i butiken, systemet har en butiksvinkel som är mycket uppskattad. 

De är också medvetna om att Fackhandelsdata jobbar en del med webbhandel i systemen och det pratas om hur man ska jobba vidare med detta.