Våra system

Vi är jättenöjda med Fackhandelsdata och de har en god kontakt med oss för att få nya funktioner som kan underlätta för deras arbete. Ekonomiavdelningen använder sig mycket av Web900 och upplever att det har förenklat arbetet.

900 Fackhandel

System 900 Fackhandel har en snabb och effektiv kassahantering. Vi vet att försäljning ska vara enkelt och smidigt – vår strävan är att systemet ska behöva så få knapptryck som möjligt för att genomföra en försäljning.

Detta systemet passar dig som vill många typer av kunder, både företagskunder och konsumenter, för möjlighet till stora mängder fakturering, samt olika prislistor för olika kundgrupper. Vi vet att sånt behöver vara smidigt – därför har vi tagit fram 900 UNIC, för att du enkelt ska kunna ge rätt priser till kund. Till exempel målare, golvläggare, billackerare eller konstnärer. 

Systemet är “generationsfritt”, det är enkelt att lära ut och att lära sig oavsett om man har jobbat i ett annat system tidigare eller kommer dit som sommarvikarie. Det är väldigt bra på att effektivisera personalen i butiken, en hel sommar går inte åt till att lära sig kassan.

900 UNIC

System 900 UNIC har en snabb och effektiv kassahantering. Våra systems grafiska gränssnitt med tydliga och rena bilder hjälper personalen och sätter kunden i fokus. 

Detta systemet passar dig som vill ha olika typer av rabatter så som köp 2 betala för 1, eller kundklubbspriser. Vi vet att sånt behöver vara smidigt – därför har vi tagit fram 900 UNIC, för att du enkelt ska kunna dela på priser och rabatter för medlemmar och ickemedlemmar. Till exempel presentbutiker, dagligvaruhandel, inredning- eller klädbutiker, m.m. 

Om jag som inte är så haj på tangenter förstår, så är det ett gott omdöme.